På jakt efter jobb eller att börja studera?

Allt sedan Palm & Partners slog upp portarna 1978 har vi arbetat med att hjälpa människor från en plats i karriären till nästa. Den erfarenheten gör att vi har både erfarenhet, kompetens och fungerande modeller.

Har du gnistan så har vi bränslet
När du träder in hos oss hjälper vi dig på flera plan. Dels har vi ett stort nätverk via kunder i bemanning, rekrytering och headhunting. Vi har också ett stort nätverk som sprider sig utöver det. Den viktigaste pusselbiten är dock den arbetssökande och den egna drivkraften.

Sammanfattat har vi kompetens och erfarenhet i de flesta branscher och har jobbat med de flesta typer av roller, titlar och bakgrunder.

Vår modell
Vår personal består av erfarna coacher och rekryterare. Till deras hjälp används en coachmodell, OPC, som använts mycket framgångsrikt i över ett decennium inom outplacement och i matcningstjänster. OPC utvecklas ständigt för att ligga i absolut framkant med hur arbetsmarknaden förändras.

Vi har också studie- och yrkesvägledare som stärker upp för den som funderar på att utbilda sig vidare, till nästa steg i karriären.

Välkommen till Palm & Partners!

Intresseanmälan

Är du inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen kan du vara berättigad till tjänsten Stöd och Matchning. I så fall kan Palm & Partners hjälpa dig. Fråga din handläggare på Arbetsförmedlingen. Vill du bli kontaktad och veta mer så anmäler du intresse i formuläret nedan.

Jag är inskriven på Arbetsförmedlingen *

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga