På jakt efter jobb eller att börja studera?

Allt sedan Palm & Partners slog upp portarna 1978 har vi arbetat med att hjälpa människor från en plats i karriären till nästa. Det gör att vi har både erfarenhet, kompetens och fungerande modeller.

Informationmöte NYTT JOBB!

Välkommen på något av våra informationsmöten, så hjälper vi dig att hitta ett nytt jobb! Du får information om Palm & Partners och de företag som vi söker personal till samt hur vi kan hjälpa dig med Rusta & Matcha genom Arbetsförmedlingen. Vi bjuder på kaffe och fika!

 

Så här kan vi hjälpa dig

Har du gnistan, har vi bränslet
Som arbetssökande träffar du människor hos oss som förstår din situation. Vi börjar arbetet där du är i livet, just nu. Vi ger dig lugn, styrka och handlingskraft. Med oss får du ett helt team som hjälper dig framåt.

Expertis om vad som krävs
Dina styrkor inom ditt yrkesområde gör dig intressant för din bransch. Vi hittar din väg framåt genom att:

  • Matcha dina erfarenheter och bygga ditt kontaktnät i din bransch.
  • Upptäcka om du behöver förstärka någon kompetens.
  • Hjälp och stöd vid dina kontakter med branschen.

Unika jobbmöjligheter
En stor fördel för dig är vårt nära samarbete med vår bemannings- och rekryteringsavdelning. Under din tid hos oss kommer du löpande att få:

  • Information om hur arbetsmaknaden ser ut idag.
  • Vilken typ av arbeten som är hetast, just nu.
  • Tips på hur du kan bli bättre och vad de tittar på under en intervju.

Kontaktuppgifter Rusta & Matcha

Kontakta oss redan idag

Palm & Partners har kontor i Blekinge och Västmanland där du kan få hjälp med Rusta & Matcha. Hitta ditt närmaste kontor här

Du kan också skicka ett email till info@palmpartners.se eller fylla i intresseformuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Intresseanmälan

Är du inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen kan du vara berättigad till tjänsten Rusta & Matcha. I så fall kan Palm & Partners hjälpa dig. Fråga din handläggare på Arbetsförmedlingen. Vill du bli kontaktad och veta mer så anmäler du intresse i formuläret nedan.

Jag är inskriven på Arbetsförmedlingen *

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga