Bemanning

Vi hjälper dig med bemanning. Vi har konsulter tillgängliga snabbt för kritiska situationer. Företag använder sig av Bemanningsföretag av olika anledningar - För intensiva säsonger och perioder och omorganisationer för att nämna några. Vi har en nära kontakt med våra kunder och konsulter för allas trygghet.

Rekrytering

Vi har lång erfarenhet av Rekrytering - i branscher som Lager - Logistik - Industri - Operatörer - Kundservice. Vi tar gemensamt fram kravprofil med kund och där efter jobbar vi snabbt och effektivt för att ta fram relevanta kandidater.

Vår personal

Palm & Partners är övertygade om att det är personalen som avgör om företaget blir konkurrenskraftigt. Vår personal jobbar på alla nivåer och branscher - från lagerarbetare till truckförare - CNC-operatörer - Chefer - Lagerplock - Administration - Kundtjänst.

Hur vi jobbar

På Palm & Partners arbetar vi proaktivt och lyhört redan från första kontakt med oss. Våra värdeord "Expertis", "Engagemang" och "Resultat" genomsyrar hela vårt arbete. Vi jobbar för att få rätt kandidat på plats så snart som möjligt.

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga