Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Hantering av inkommande leveratörsfakturor
Orderhantering
Fakturering
Kundservice

Utbildning
Vi ser att du har gymnasiekompetens inom ekonomi eller administration. Eftergymnasial utbildning inom administration är meriterande.

Erfarenhet
Vi ser efter en person som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration. Den vi letar efter behärskar programmen Word och Excel.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark egen drivkraft samt förmåga och vilja att leverera god service. Då arbetet innebär mycket kundkontakter såväl externt som internt är personliga egenskaper som kontaktförmåga, hög flexibilitet och stresstolerans viktiga. Vidare ser vi att du är noggrann och känner stort ansvar för det arbete du åtar dig. Därutöver ser vi att du har en god simultanförmåga och erfarenhet av att arbeta mot deadline.

Lön och anställningsvillkor
Enl. ök

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Snarast möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Jila Shademanpour

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga