Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker duktiga produktion- och lagermedarbetare till en av våra kunder i Ängelholm. Vår kund är på väg in i sin högsäsong och behöver därför därför fylla på sin personalstyrka med 2-3 personer till deras tillverkningsanläggning för perioden maj-augusti. Dessutom är företaget under en spännande utvecklingsfas, vilket innebär att det är en optimal tidpunkt att få in en fot i verksamheten. För den som gör ett bra arbete och visar framfötterna finns chanser till fortsatt arbete i framtiden.

I denna tjänst ingår primärt följande arbetsuppgifter:

- Plock och pack av produkter som i sin tur ska skickas ut till slutkund

- Sågning, tex metallsågning

- arbete i deras glasproduktion med tillskärning och slipning av glas.Utbildning
Gymnasienivå.
Utbildning inom svets, sågning, truck är meriterande dock inget krav.

Erfarenhet
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, plock, pack, svarv etc är det meriterande men inget krav.
Vi tittar mer på personligheten, arbetsmoral och engagemang för denna tjänst.

Personliga kvalifikationer
Som person är du engagerad i ditt arbete och har bra arbetsmoral. Då mycket av arbetet sker under eget ansvar är det viktigt att du är ansvarsfull och har ett inre driv att utföra ett bra arbete och hela tiden göra ditt bästa! Du är en person som inte behöver få arbetsuppgifter tilldelat dig hela tiden utan istället är du duktig på att själv ta initiativ och komma med problemlösningar. Du är inte rädd för att ta i, men givetvis med noggranhet och kvalitet i ditt arbete.

På arbetsplatsen idag råder det bra stämning och man har roligt tillsammans både på arbetstid och på raster. Det är därför viktigt att du besitter en bra social förmåga och tycker samarbete är roligt, likaväl kan du arbeta bra på egen hand när det krävs.


Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Görs via annons, eller www.palmpartners.se


Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
3-4 månader

Kontakt
Kerstin Åkesson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga