Vi söker nu en kundorienterad truckförare med erfarenhet av varuplock till vår väletablerade kund i Rosersberga. Tjänsten är på heltid och kommer att pågå tillsvidare med möjlighet till överrekrytering direkt till vår kund.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med motviktstruck som ditt främsta arbetsredskap. Företaget du kommer att vara uthyrd till arbetar inom byggindustrin. Då företagets kunder kommer till lagret/butiken för att hämta sina varor är det viktigt att du är serviceorienterad och har ett tillmötesgående förhållningssätt.

Erfarenhet
För att passa i den här rollen tror vi att du tidigare har jobbat på ett lager med truckkörning och orderplock eller arbetat inom byggvaruhandeln med motsvarande. Har du erfarenhet av kundbemötande och byggvaruhandel är detta starkt meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du är engagerad och ordningsam och klarar av att vara noggrann även när tempot är högt. Du är ansvarsfull och jobbar lika bra enskilt som i grupp och behärskar svenska i tal och skrift. Truckkort A2 & A4 B1-B4, och erfarenhet av att köra dessa truckar, är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att skicka din ansökan redan idag.

Startdatum
omgående

Uppdragslängd
Löpande

Kontakt
Philip Åkesson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga