Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker efter en driven och självgående underhållsmekaniker till en av Halmstads stora industrikunder. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, Personen i tjänsten går ständig natt och bör därför kunna anpassa ditt privata liv efter dessa tider. kvalitetsfokus och högt säkerhetstänk.Jobbet är rätt för dig som har tidigare erfarenheter från verkstadsindustrin. Du bör ha ett intresse för teknik och vara kunnig inom såväl mekanik som verkstadsindustri. Har du tidigare arbetat med maskinbearbetning så som svarvning, fräsning och svetsning ses detta som ett stort plus.

Utbildning
Relevant teknisk utbildning t.ex. fordonsteknisk alternativt industriteknisk utbildning med inriktning mekaniker på minst gymnasienivå.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom verksatdsindustrin och har du dessutom vana av nattjopbb har du mycket vunnet.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du är en självgående, ansvarskännande och noggrann person. Du bör ha särskillt ha känsla för hur förebyggande åtgärder kan minimera att problem uppstår samt hantera problem i samband med att de uppstår.

Lön och anställningsvillkor
Arbetet är förlagt på ett ständigt nattskift.
Lön enligt avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Frågor besvaras av Rekryteringskonsult/Konsultchef Fredrik Bundsen - fredrik.bundsen@palmpartners.se, 0708658851

Startdatum
Enligt överenskommelse


Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Fredrik Bundsen 0708658851

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga