Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Utbildning
Du behöver ha någon form av verkstadsteknisk utbildning samt goda svetskunskaper inom TIG/MIG/MAG och du behärskar ritningsläsning.

Erfarenhet
Vi ser att du som söker tidigare har arbetat som svetsare , kunskaper om material som aluminium och att du trivs i rollen att arbeta som svetsare och verkstadsarbetare. Kanske har du i grunden en utbildning inom verkstad, fordon eller industri och så har du de sista åren arbetat som svetsare och brinner för yrket.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt samt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir slutförda. Du är en kvalitetsmedveten och noggrann person som alltid strävar efter att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du trivs att arbeta i grupp och är en lagspelare och har lätt att samarbeta med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansök direkt på vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
6 månader med goda chanser till tillsvidare.

Kontakt
Jenny Öster

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga