Är du intresserad av att utvecklas inom lagerarbete? Då ska du söka tjänsten som lagersamordnare!


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Som lagersamordnare kommer du att vara personen som ser vad som behöver göras och vilket arbete som behöver delegeras. Du ska vara personen som ser till att allting fungerar på lagret. Du kommer jobba 100% operativt.

Utbildning
Truckkort A&B

Erfarenhet
Erfarenhet av ledstaplare, motviktstruck och skjutstativ är meriterande.
Någon slags tidigare ledarroll är meriterande men vi lägger mycket vikt vid din personlighet.

Personliga kvalifikationer
Du ska gärna vara en arbetsmyra som ser till att få saker gjorda. Samtidigt som du ska vara flexibel och en lagspelare. Du har inga problem med att behöva ta ansvar över vad som behöver göras.

Lön och anställningsvillkor
Heltid

Ansökan
Tjänsten kan tillsättas innan slutdatum, sök därför tjänsten redan idag!

Kontakt
Victor Gustafsson 0767819102

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga