Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
För kund verksam inom fordonsbranschens räkning söker vi nu svetsare/bilplåtslagare för nyproduktion av bilar. Arbetet involverar kapning och svetsning av chassi, tillverkning/byggande av chassi och kaross samt bearbetning av material.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning.

Erfarenhet
- Svetsning
- Verkstadsarbete
- Körkort


Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga då arbetet i största utsträckning sker i grupp. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och inte vara rädd för att lära dig nya saker, samt vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Omgående/Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontakt
Robin Larsson 0702-188040
Fredrik Bundsen

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga