Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag ochsom följer kollektivavtal samt ger våra anställda tjänstepension, försäkring samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu dig med stort teknikintresse till rekondavdelningen. Vår kund är ett världsledande företag inom tung fordonsindustri där du som inhyrd har stora möjligheter att bli direkt anställd och växa i en världomspännande koncern. Det dagliga arbetet innebär tvätt, städning och bättringsmålning. Montering av ljudkit ovan och under maskiner samt ställa fram exemplar inför kundbesök. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, är tekniskt sinnad och datorvana för att passa in i rollen på företaget. I och med att en del av arbetet innebär att ställa fram färdiga maskiner inför kundbesök är truckkort ett krav på dig som söker.

Utbildning
Relevant teknisk utbildning.
Truckkort.

Erfarenhet
Vi tror att du som söker är en händig person som med fördel har ett intresse av att skruva och meka, bygga eller montera även på din fritid. Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av likande montering inom tyngre fordonsindustrin men vi ser gärna att du har tidigare vana av verkstad/industri men framförallt trivs att arbeta med handverktyg, tycker om att ta dig an utmaningar samt trivs att arbeta i team som sporrar varandra.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas som montör skall du vara noggrann, klurig, driven och ansvarstagande. Vidare bör du kunna arbeta i lag och vara anspassningsbar för nya ingångsvärden. Du skall vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Tillsättningar kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.
För frågor kontakta rekryterare Fredrik Bundsen på fredrik.bundsen@palmpartners.se eller tel. 0708-658851

Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Till en början sträcker sig arbetet fram till sommaren men det finns goda möjligheter till förlängning.

Kontakt
Fredrik Bundsen 0708658851

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga