På uppdrag av Lidhults kök rekryterar vi en ytbehandlare av bästa sort!
Lidhults grundades 1944 och har sedan 1957 varit helt inriktade på att bygga kvalitetskök. Idag har företaget ett 30-tal anställda på fabriken i Lidhult och 15 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och England.
Med Högsta respekt för material och tradition tillverkas kök med stor hantverkskänsla och nyfikenhet på nya tider. Allting sker i fabriken i Lidhult, här designar och produceras högkvalitativa inredningar för kök, bad och förvaring som förverkligar kundens drömmar och önskemål.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som arbetar med kvalitet, känsla och som brinner för skapa vackra ytor! Du är en ytbehandlare som har vana av att arbeta med handspruta och trivs med detta.
Arbetet innebär sprutmålning av Lidhults alla produkter i framförallt trä, med höga krav på finish. Du kommer arbeta i ljusa och fräscha lokaler med hög standard.
Som lackerare arbetar du mycket självständigt men också i team om två, varför det är av stor vikt att du är både driven och en enkel person att samarbeta med.


Erfarenhet
Har du en bakgrund eller utbildning inom snickeri, och/eller kännedom om träbranschen är av värde men inget krav.
Kanske besitter du en nyfikenhet och ett intresse tillsammans med en hög kvalitetskänsla? Då kan du vara personen vi söker!
Du bör ha haft minst något års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom lackering/ytbehandling med våtlack inte nödvändigtvis inom träindustrin men kanske inom fordons-/metallindustrin?

Personliga kvalifikationer
Som person är du positiv och ansvarstagande med en god förmåga att se vad som behöver göras, strukturera och planera ditt arbete.
Du värdesätter ordning och reda samt arbetar alltid med kvalitet i fokus. Du har ett eget driv och god förmåga att samarbeta.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor och lön.
- Tjänstgöringsort; Lidhult
- Arbetstid heltid/dagtid
- B körkort fordras

Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början erbjuds en anställning via Palm & Partners med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos kunden.

Ansökan
Vi välkomnar din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare med en 6 månaders inhyrning med avsikt för fast anställning.

Kontakt
Fredrik Bundsen 0708658851

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga