Är du en person som gillar att jobba i grupp? Har du bra fysik och är en vinnarskalle? Då ska du söka den här tjänsten som är till en av våra kunders lager.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att köra motviktstruck men det ingår också mycket arbete med händerna då det lyfts paket på flertalet kilo. Därför krävs det att du är i god fysisk form. Du kommer jobba med streckkordsläsning och arbeta i kundens affärssystem.

Utbildning
Truckkort krävs

Erfarenhet
Erfarenhet av motvisktruck

Personliga kvalifikationer
Svenska flytande i tal och skrift

Lön och anställningsvillkor
Heltid

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning och en tillsvidaretjänst.

Kontakt
Victor Gustafsson 0767819102

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga