Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Albany International is a global advanced textiles and materials processing company, with two core businesses. Machine Clothing is the world´s leading producer of custom-designed fabrics and belts essential to production in the paper, nonwovens, and other process industries. Albany Engineered Composites is a rapidly growing supplier of highly engineered composite parts for the aerospace industry. Albany International is headquartered in Rochester, New Hampshire, operates 22 plants in 10 countries, employs 4,400 people worldwide, and is listed on the New York Stock Exchange (Symbol AIN). Additional information about the Company and its products and services can be found at www.albint.com

Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker på uppdrag av Albany International efter en driven underhållsmekaniker till en av Halmstads modernaste och största industrimiljöer. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, kvalitetsfokus och högt säkerhetstänk.Vid enheten i Halmstad tillverkas avvattningsprodukter för pappersindustrin och där arbetar ca 360 anställda. Jobbet är rätt för dig som har ett stort intresse för teknik, är hands on i din kunskap och har ett intresse och kunnande inom mekanik, hydraulik och maskinbearbetning.

Det dagliga arbetet består av förebyggande och avhjälpande underhåll och registrering i SAP, Tillverkning av maskindelar utifrån ritning, Felsökning, Smörjning och maskinbearbetning så som svarvning, fräsning och Svetsning.
Arbetet bedrivs på ett så effektivt, ekonomiskt, säkert och kvalitetsmässigt sätt som möjligt, allt enligt företagets rutiner. Du ska som underhållsmekaniker kunna samarbeta både med egen och extern personal.

Det dagliga arbetet består av; Förebyggande och avhjälpande underhåll och registrering i SAP, Tillverkning av maskindelar utifrån ritning, Felsökning, Smörjning och maskinbearbetning så som svarvning, fräsning och Svetsning.

Utbildning
Relevant teknisk utbildning t.ex. fordonsteknisk alternativt industriteknisk utbildning med inriktning mekaniker om minst gymnasienivå.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom maskinreparation tidigare alternativt besitter kunskap genom att du skruvar och mekar på din fritid. Har du erfarenhet inom LEAN och 5S ser vi detta som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. För övrigt är det viktigt att du är resultatorienterad, driven, har högt säkerhetstänk och besitter en hög servicekänsla. Arbetet kräver att du kan driva dig själv och arbeta självständigt liksom trivas i samarbete med andra,

Lön och anställningsvillkor
Arbetet är förlagt på 2-skift.
Lön enligt avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Frågor besvaras av Rekryteringskonsult Robin Larsson Palm & Partners, 0702-188040.

Startdatum
Enligt överenskommelse


Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Robin Larsson 0702188040

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga