Effekta Power System AB projekterar och säljer kompletta nödbelysningsanläggningar som uppfyller gällande lagkrav, allt från komplicerade tunnelprojekt, stora övervakade sjukhuskomplex till enkla lösningar med ett par självfungerande armaturer. Bolaget grundades 1984 och har idag nationell täckning med huvudkontor i Malmö och säljkontor i Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm samt Oslo med totalt cirka 30 medarbetare. Gå gärna in på www.effekta.se för mer information om oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som idag arbetar med försäljning inom belysning och känner att du vill komma vidare i karriären och utvecklas inom ditt yrke!
Effekta har bestämt sig för att utvecklas och behöver därför förstärka upp si säljorganisation i Malmö. Deras tanke är att bli den största aktören inom nödbelysning i Norden inom fem år. Detta kommer ske genom organisk tillväxt samt förvärv av kollegor i branschen. Vill du vara med på en framgångsresa?

Du kommer arbeta med egna projekt från ax till limpa, givetvis med stöd från specialister och din närmaste chef. Det kommer kräva ett långsiktigt driv samt ett gott affärsmannaskap för att lyckas. Det kommer vara främst Skåne och Blekinge du kommer bearbeta som säljare.

Effektas kunder är oftast elinstallationsföretag, men du kommer även arbeta med marknadsföring mot elkonsultföretag. Din tjänst kommer kräva att du är van vid att arbeta strukturerat och långsiktigt med dina uppgifter och mål och att du gör et självständigt med eget asnvar.

Vi tror att du redan idag arbetar med något liknande men känner att du vill mer än vad din tjänst idag kan erbjuda dig och vill framåt. Förmodligen har du en eftergymnasial utbildning, eller längre erfarenhet från liknande arbete. Ett krav är att du har några års erfarenhet från B2B inom belysning och /eller elbranschen.


Utbildning
relevant utbilning inom sälj och el, gärna efergymansial utbildning. Tjänsten kräver även körkort.

Erfarenhet
Du behöver ha arbetat inom samma bransch med B2B sedan tidigare.

Personliga kvalifikationer
Vi vill du ska vara resultat och serviceinriktad med ett stort driv för att vara med och bygga upp något på lång sikt.

Lön och anställningsvillkor
marknadsmässig lön.

Ansökan
Vi kommer samarbeta med Palm & partners i denna rekrytering och vill att du skickar din ansökan snarast. Eventuella frågor gällande tjänsten kommer besvaras av Martin Andersson på Palm & partners. Hans telnr är 0739600338.

Startdatum
Beroende på när rätt kandidat kan börja.

Uppdragslängd
Detta är en rekrytering och du kommer anställas direkt av Effekta Power System AB

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga