Är du självgående, engagerad och erfarenhet av produktion som operatör? Då är detta tjänsten för dig!


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör övervakar och kontrollerar du tillverkningsprocessen samt att ansvara för en god hygien och säkerhet.
Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
-Packning
-Rengöring
-Övervakning
-Omställningar
-Filmbyten

Uppdragen är förlagda till skift (dag/kväll/natt/helg)


Utbildning
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller annan motsvarande utbildning. Alternativt att du har arbetslivserfarenhet från maskintekniskt arbete i en producerande verksamhet.

Personliga kvalifikationer
För att passa i rollen som konsult hos vår kund behöver du vara en ödmjuk lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt. Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd - Du är ansvarstagande - Noggrann - Tycker om att arbete i team - Du är flexibel och har lätt för att hitta lösningar på eventuella problem -
I övrigt ser vi efter en person med intresse och vilja till att lära och komma framåt.


Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan redan idag via vår hemsida.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Caroline Dysenius

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga