Nu söker vi montörer till en av våra kunder i Halmstads Centralare delar. Kunden är leverantör till företag i fordonsbranschen och tillhandahåller sin hantering, åtgärder och transport av bilar från tillverkare till återförsäljare. De är en av de ledande leverantörerna i Skandinavien med operationer i Baltikum, Ryssland och CIS-länderna. Vår kund satsar stort på sin personal genom kompetensutveckling och väljer material med stor omsorg i sattsningen att befästa positionen som ledande leverantör på området.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som nybilsmontör/mekaniker kommer dina arbetsuppgifter att bestå av verkstadsjobb där du tillsammans med kollegor monterar extrautrustning i nya privat- och företagsbilar efter slutkunds önskemål. Detta innebär dels lättare installationer som tex stänkskydd, hjulbyte och montering av dragkrok, men även svårare installationer så som montering av motorvärmare, larm, kabeldragning för extra batteri, sätesvärmare, extra belysning etc.Utbildning
Fordon/teknisk utbildning är önskvärt.
B-körkort är ett krav.


Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och du har stor fördel av ett brinnande fordonsintresse.
Goda kunskaper inom el och ritningsläsning är meriterande.


Personliga kvalifikationer
För att vara lyckad i tjänsten skall du ha god fysik, vara flexibel och ansvarsfull. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har känsla för kvalité och tycker om att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten!

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal

Ansökan
Du söker tjänsten på vår hemsida genom att bifoga ditt CV och personliga brev via länken nedan. Tillsättning sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Niclas Arheden på tel. 0733897675 eller på niclas.arheden@palmpartners.se.

Startdatum
Enl. ö.k.

Uppdragslängd
Visstid, med goda chanser till tillsvidare.


Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Niclas Arheden 0733897675
Fredrik Bundsen 0708658851

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga