Nu söker Palm & Partners duktiga truckförare till vår kund i Staffanstorp.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Arbetsbeskrivning
Du har nu chansen att jobba på ett stabilt lager och ingå i ett mycket arbetssamt team där alla hjälps åt. Det kommer att ställas krav på produktivitet och kvalité. Du ska klara av att få skit under naglarna och tunga lyft då det kan förekomma. Arbetet består av truckkörning, främst motvikt där du kommer att flytta betong som väger upp emot 7 ton.

Utbildning
Truckutbildning- TLP 10

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av att köra motviktstruck, erfarenhet av andra truckar är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel och viktigast av allt är att du har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd, stresstålig och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.


Kontakt
Jennie Olsson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga