Är du student som söker ett extra jobb varannan lördag? Är du intresserad av design och badrum? Då har vi en perfekt tjänst till dig. Tiderna är 09:45-16:15 varannan lördag. Med möjlighet till fler tider i veckan. Uppdraget är planerat att börja omgåendei tillsvidare och är förlagd i verksamhetens butik i Bromma. Du kommer få möjlighet att jobba hela sommaren också!


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vår kund är just nu på jakt efter en person som vill arbeta i butik. Du kommer vara ansvarig för att hjälpa kunderna som kommer in i butiken att välja allt från kakel till övrig inredning i deras badrum. I tjänsten ingår det också att lämna offerter till kunderna samt vara behjälp att hitta en bra hantverkare till kunden. Det kan även förekomma visst lagerarbete i tjänsten men det är främst när kunderna kommer för att hämta sina varor. Du kommer även få möjlighet att hjälpa kunderna att designa sitt drömbadrum och hjälpa dem att rita det. Så har du ett intresse för design är det ett stort plus.
Du kommer vara schemalagd varannan lördag.

Utbildning
-Flyttande Svenska i både tal och skrift
-Flyttande Engelska i både tal och skrift

Vi ser gärna att du studerar design eller inredning men är inget kvar.

Erfarenhet
Vi har inga kvar på tidigare erfarenhet från detaljhandeln men ser det som ett stort plus om du har arbetat i butik tidigare.

Personliga kvalifikationer
För att trivas på denna arbetsplats så krävs det att du älskar att ge service i världsklass och verkligen tar dig tid att lyssna på kundens behov.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Ange i ansökan vilken din huvudsakliga sysselsättning är. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon.

OBS. Krav på att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier! Ansökningar som inte anger huvudsaklig sysselsättningen behandlas inte.

Startdatum
Januari 2019

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Philip Åkesson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga