Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är student, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt innehar truckkort och som vill arbeta extra på vardagar och helger. Arbetsuppgifterna omfattas primärt av orderplockning och truckkörning. Arbetstiderna är till största del förlagda till dagtid, men du har även möjlighet att arbeta kvällsskift. Arbetet är förlagt i Falkenberg.

Utbildning
Truckkort A.
B-Körkort.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet inom lager & logistik är meriterande och hjälper dig att enklare komma in i arbetsuppgifterna. Vi ser det dock inte som ett krav.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, arbetsam och gillar ett jobb i högt tempo. Du är vårt ansikte utåt hos kund och därför är det viktigt att du förmedlar ett gott intryck, visar positiv inställning och är ansvarstagande. Du har förmågan att ta egna initiativ när det krävs, men även vara följsam och jobba på klara direktiv.
Då du kommer att arbeta i ett plocksystem baserat på "Pick By Voice" så krävs det att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor samt lön.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande.
Sök jobbet via vår hemsida. Vi ser fram emot din ansökan!

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Robin Larsson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga