Till en internationell koncern verksamma inom tillverkningsindustrin söker vi en Redovisningschef. Detta är ett uppdrag på mellan 3-6 månader med start så snart som möjligt, med placering i Jönköping.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Redovisningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för både den interna och externa redovisningen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att upprätta bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer. Du kommer också att ansvara för rapportering till koncernen, samt att du vid behov tar fram analyser och rapporter. I rollen ingår också att coacha och leda ett team om 5 personer.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen samt 5-8 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Kanske har du tidigare ett par års erfarenhet som Redovisningschef eller arbetat i en liknande roll? Det är viktigt att du är kommunikativ och är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen som Redovisningschef är du trygg i dina redovisningskunkaper och att leda ett team. Du är självgående och noggrann med en god analytisk förmåga. Din motivation och ditt engagemang för att utvecklas och bidra till bolagets framgång smittar av sig till ditt team.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan ( CV och personligt brev) så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Lisa Andersson 0729828200

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga