Nu söker vi sommarjobbare till vår samarbetspartner Mobylife i Ljungby! Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb och samtidigt kunna påverka din lön i form av bonussystem? Hos Mobylife i Ljungby finner du allt detta och för rätt person finns stor möjlighet att få en tillsvidareanställning efter sommaren!


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Det huvudsakliga arbetet handlar främst om reparation och felsökning av el-/teleprodukter. Arbetsuppgifterna innefattar såväl manuell montering, uppdatering och felsökning som sortering, packning, kundkontakt samt diverse logistikuppgifter. Produkterna du arbetar med används inom kommersiell industri. Reparationerna utförs enligt tekniska scheman och all dokumentation är på engelska. I ditt arbete har du möjlighet att påverka din lön genom att arbeta upp individuell BONUS!

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Utbildning
Du som söker ska ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning inom teknik, mekanik eller elektronik - detta är dock inget krav.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt intresse för teknik.

Erfarenhet
Har du tidigare arbetat med någon form av montering, test eller reparation inom finmekanik/industri ses detta som meriterande. Då system och dokumentation är på engelska behöver du ha goda engelskakunskaper.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är engagerad, lyhörd, professionell och tydlig i ditt sätt. Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med vissa, delvis monotona arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv samt planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Vi ser gärna att du även är en glad, social, noggrann och snabblärd medarbetare.

Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och datorer!


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Fast lön med möjlighet till individuell BONUS!

Ansökan
Ta chansen och arbeta hos Mobylife som är ledande i sin bransch!

Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Det är därför viktigt att du inkommer med din ansökan snarast möjligt för att öka dina chanser!

Välkommen att söka tjänsten via länken nedan.Startdatum
Maj/Juni (eventuellt tidigre enligt ök)


Uppdragslängd
Sommarjobb med chans till förlängning.Kontakt
Jenny Öster
Ida Strandkvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga