Just nu söker vi en lagerman som kommer ha ett övergripande ansvar för företagets event- och marknadsmaterial.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
I denna tjänsten kommer du ansvara för paketering av deras produkter och material till event på transporteffektiv och säkert sätt som skickas runt om till i världen till olika mässor och utställningar.
Du kommer ansvara för att montrar och containrar innehåller rätt produkter samt att allt är helt, rent och snyggt. Därför kan ibland kan de förekomma en del reparationer och underhåll.
Du kommer att ha ständigt kontakt med övriga i event teamet för avrapportering och uppföljning av packningar/returer till och från event.


Utbildning
Truckkort A-B är ett krav. Vi se ser gärna att du har erfarenhet av körning av Hjullastare.

Personliga kvalifikationer
Som person krävs det att du arbetar på ett strukturerat sätt och har ett öga för detaljer om något behövs åtgärdas. Att du är självgående och arbetar utifrån företagets mål och behov, t.ex. bli klar med en avgående gods i tid.
Det är meriterande om du har förståelse/ erfarenhet av El och/eller VVS


Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen in med din ansöka redan idag.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Caroline Dysenius

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga