Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
För kund inom pappersindustrins räkning söker vi nu en laborant. Vi söker dig som är positiv, kreativ och kvalitetsmedveten med stort intresse för analys. Laboratorieverksamheten omfattar massa-, pappers-, miljö- och kemilaborationer och ingår som en del i utvecklingsavdelningen. Som laborant arbetar du med att ta fram underlag för kontroll och kalibrering av flertalet mätare i driften, det förekommer även att du har ansvar för laboratoriets instrumet. Du har även ett nära samarbete med laboratorieingenjörer, driftpersonal och underhållspersonal inom det aktuella arbetsområdet.

Utbildning
Vi söker dig som har gymnasieexamen med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning av kurser på högskolenivå, exempelvis kemi eller annat naturvetenskapligt ämne samt om du har yrkeserfarenhet av laborativt arbete.

Personliga kvalifikationer
Som person besitter du förmågor att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet kräver noggranhet samt ett organiserat och strukturerat tillvägagångssätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Arheden på tel, 0733-897675 eller mail, niclas.arheden@palmpartners.se.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsuppdrag om 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontakt
Niclas Arheden 0733897675

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga