Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Safe Solution arbetar med digital bevakning och har en unik produkt som skapar större säkerhet och lägre kostnader gällande bevakning för deras kunder.

Anställningen kommer börja med intern utbildning för att sedan starta med försäljningen på egen hand. Safe solution tar fram leeds till dig för att boka besök, som du sedan själv genomför.

Det som krävs för att klara av tjänsten är att du har vana att arbeta med nykunds bearbetning, körkort, försäljningsvana med goda resultat sam att du har bestämt dig för att gå vidare i din karriär.

Vill du vara med i ett vinnande lag 2019? Sök då tjänsten


Utbildning
Du behöver erfarenhet från uppsökande försäljning eller försäljning via telefon sedan tidigare. Safe solution kommer utbilda dig på deras produkter och utveckla dig som säljare, men du behöver vara säljare från början för att klara av deras uppstartsprogram.

Erfarenhet
Du arbetar redan idag med uppsökande försäljning eller telefonförsäljning.

Personliga kvalifikationer
Du är social och har en positiv inställning och ser utmaningar som en drivkraft.

Lön och anställningsvillkor
Hög fast lön samt bra provisionsprogram. Tjänstebil.

Ansökan
Vi kommer börja intervjua kandidater v 2 2019 och vill gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Startdatum
Januari eller februari beroende på uppsägningstid.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Martin Andersson
Åsa Davidsson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga