Vi söker nu en materialförsörjare till en av våra välkända och anrika kunder i Jönköpingsområdet.

Är du intresserad och energirik? Har du viljan att lära dig? Då ska du helt klart söka denna tjänst.
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att ha hand om materialförsörjningen vilket innebär att du måste vara noggrann och självgående. Du kommer också sköta administrativa uppgifter i ett datasystem, därför är det bra om du har en viss datavana.

Utbildning
Truckkort är ett krav

Erfarenhet
Erfarenhet av ledstaplare, skjutstativ och klämtruck är meriterande. Har du tidigare jobbat som materialförsörjare är det också meriterande men det är inget krav.

Uppdragslängd
Visstidsanställning med stor chans för en tillsvidaretjänst efter sex månader.

Kontakt
Victor Gustafsson 0767819102

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga