Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är student och studerar en längre tid. Du kommer jobba i en väldigt fin butik som är verksam inom kakelbranschen där du jobbar varje lördag 10.00-15.00. Du kommer få en introduktion av butikens verksamhet samt löpande utbildningar med leverantörer och av artiklarna som är till försäljning. Finns även andra pass under tiden som kan uppkomma samt över sommaren där det finns möjlighet till heltid.

Utbildning
Minst gymnasieutbildning elller högskola

Erfarenhet
Erfarenhet i butik är meriterande

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, ambitiös och brinner för service. Du ska ha gärna ett sinne för siffror och hungrig på lära dig och utvecklas där du tar för dig på arbetsplatsen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Mot årsskiftet i januari 2019.

Kontakt
Soran Barzanji

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga