Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Med en hyrrekrytering och tillsvidareanställning hos kund i sikte, söker vi nu en kompetent laseroperatör med verkstadsteknisk bakgrund och god förståelse för ritningsläsning. I arbetsuppgiften ingår en del mekanisk problemlösning, drift- och maskinservice. Vi värdesätter att våra medarbetare är flexibla, kvalitetsmedvetna, ambitiösa, och skall kunna arbeta självständigt och i grupp. Företaget ligger långt fram i sitt arbete med produktionstekniska lösningar och kommer på sikt kunna erbjuda kvalificerade uppgifter med god utvecklingspotential. Vill du vara med och jobba i en nytänkande verkstadsmiljö i rena frächa lokaler är detta chansen du bör ta!

Utbildning
Verkstadstekniskutbildning är meriterade för tjänsten. Teknisk utbildning eller ett brinnande intresse för teknik skapar goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Erfarenhet
För att trivas med jobbet bör du ha erfarenhet av att arbete i en industri- eller verkstadsmiljö. Fokus är framförallt inte vad du tidigare har gjort utan vad du kan och vill framåt.

Personliga kvalifikationer
Klurig, tålmodig och initiativtagande är egenskaper värdefulla för tjänsten. Ett intresse för att se och förstå tekniska lösningar värdesätts.

Lön och anställningsvillkor
Enl kollektivavtal

Ansökan
Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Arheden på 0733897675 eller via mail niclas.arheden@palmpartners.se

Startdatum
Omgående eller enl.överenskommelse

Kontakt
Niclas Arheden 0733897675

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga