Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker studenter eller personer med annan huvudsyssla för kunds räkning. arbetspassen är 12 timmars pass mellan 18-06 eller 06-18 från lördag morgon till mpndag morgon. Du kommer vara schemalag var tredje vecka och arbeta i samma skift. Arbetet kräver noggrannhet och du kommer bli upplärd på plats. Vi söker nikotinfria personer eftersom vår kund arbetar med tillverkning av livsmedel. Det är ett perfekt arbete för en student på högskola eller universitet. finns bra möjlighet att dryga ut kassan eller slippa ta studielån. Det är ett långsiktigt uppdrag som kan leda till fler pass även under vanliga veckodagar.

Utbildning
Med tanke på att du kommer arbeta med maskiner samt dokumentation av livsmedel kräver tjänsten svenska i tal och skrift.

Erfarenhet
det är bra om du har arbetat med livsmedel tidigare. Vi ser helst sökande med truckkort.

Personliga kvalifikationer
strukturerad samt stor kvalitetstänkade.

Lön och anställningsvillkor
gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker snarast.

Startdatum
uppstart kommer ske löpande eftersom vi kommer starta upp flera operatörer.

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga