Palm & Partners söker nu en driven teamledare som ska ansvara för ett team på ca 10 personer i tillverkningen i fabriken i Älvsjö. Fabriken består av livsmedelsproduktion och är ett välkänt varumärke. Du kommer initialt att bli anställd av Palm & Partners och arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person kommer anställning att bli aktuellt efter 6månader. Tjänsten är på heltid och löper tillsvidare, tjänsten beräknas startarelativt omgående. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att du ska leda ditt team och utveckla arbetet inom avdelningen genom ständiga förbättringar, informera, styra avdelningen mot uppsatta mål, fördela arbetet på daglig basis avseende bemanning och övriga resurser. Viktiga fokusområden är säkerhet, kvalitet och effektivitet. Du kommer också arbeta operativt med t ex avlösning vid raster/ annan frånvaro, liknade uppgifter på ditt ansvarsområde samt även vid behov supporta dina teamledarkollegor. Du kommer även att delta i produktionsplaneringen, rapportera i Movex och sköta tidrapportering, medverka vid avvikelsehantering, inventeringar i lagersystem, delta i HACCP- grupp avseende produktionen, rapportera och åtgärda risker inom säkerhet och livsmedelssäkerhet.

Erfarenhet
• Livsmedelsteknisk utbildning eller några års relevant arbetslivserfarenhet. • Erfarenhet av operativt ledarskap, kanske som arbetsledare eller kock på en restaurangkedja. • Meriterande med erfarenhet från tillverkande industri inom livsmedel och/eller läkemedel. • Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö, kvalitet och hygien. • Svenska och engelska i tal och skrift • Meriterande om du arbetat i Movex/M3 tidigare

Personliga kvalifikationer
Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna – Du har lätt för att samarbeta med alla i organisationen samtidigt som du är självgående och drivande i dina arbetsuppgifter. Vidare är du en problemlösare som trivs i ett fartfyllt tempo. Du brinner för ett nära ledarskap. Vi erbjuder en tjänst på ett spännande företag med stark tillväxttakt och trevliga kollegor. Befattningen är en tjänstemannatjänst inom produktionsorganisationen och du rapporterar till Fabrikschefen och ingår i fabrikens ledningsgrupp. Det är en tillsvidareanställning på dagtid på heltid. Arbetstiden är tänkt att vara 9.00-17.30.

Kontakt
Linus Lindersjö 0708-398731

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga