Grönsaksmästarna Nordic AB startade 1999, de omsätter drygt 700 miljoner SEK och har ett 50-tal anställda. Sedan 2011 är vi dessutom etablerade i Danmark med ett dotterbolag, Tillsammans med vårt dotterbolag når vi ut till hela den svenska, danska och finska marknaden samt delar av den tyska och baltiska marknaden. På Grönsaksmästarna Nordic AB arbetar vi i första hand med att utveckla, marknadsföra, paketera och distribuera det som våra odlare producerar. I sin helhet hanterar vi produkter från ett hundratal odlare. Våra odlare producerar ett brett utbud av grönsaker med högsta kvalitét. Vi söker nu 2 st Inköpare/Säljare med produktansvar till vårt kontor i Helsingborg

Arbetsbeskrivning
Som säljare/inköpare med produktansvar, kommer du i team arbeta med försäljning till befintliga kunder som är grossister inom grönsakshandeln. Du kommer även att arbeta med inköp/koordinering/logiskt genom våra odlare/leverantörer nationellt men även internationellt. Kontakten med kunderna och leverantörerna sker mestadels över telefon.

Utbildning
Du har gymnasieutbildning gärna med någon ekonomisk inriktning.

Erfarenhet
Vi söker dig som gärna har ett par års erfarenhet av försäljning och drivs av en miljö med högt tempo och god sammanhållning. Vi ser gärna att du har erfarenhet med försäljning av färskvaror. Goda kunskaper i engelska språket är en nödvändighet, då vi gör inköp från leverantörer i södra Europa samt att vi säljer till b.la Finland och Tyskland.

Personliga kvalifikationer
Som person är Du, lojal, noggrann, resultatfokuserad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med Dina kunder som med Dina leverantörer. Du drivs av att göra affärer, du har lätt för muntlig framställan och kan prata välformulerat.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
Har du frågor gällande tjänsten ta kontakt med Erik Holmström, 0705-98 51 73. Vi vill ha Din ansökan, CV & personligt brev snarast, då vi har löpande dock senast den 21 december 2018.

Kontakt
Erik Holmström 0705-98 51 73

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga