Vår kund är en av de största aktörerna inom truckar i Sverige med service och säljanläggningar på flera orter i landet.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vill du ha ett spännande arbete som kommer utveckla dig mekaniker? Vi söker någon med mekaniker erfarenhet från fordon eller arbetsmaskiner. Som person är du fortfarande intresserad av teknik och söker hellre lösningen än klagar på att det inte fungerar. Du har svårt att motstå frestelsen att skruva isönder en maskin och sedan få den att fungera igen, den stolten man känner då har du ofta. Vår kund arbetar med truckar i alla storlekar och har behov av en mekaniker till. Du behöver inte ha arbetat med truckar tidigare eftersom kunden är villig att lära dig. Dock måste du ha arbetat som mekaniker tidigare och kunna grunderna.

Utbildning
Du behöver erfarenhet och utbildning som mekaniker.

Erfarenhet
kräver erfarenhet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker någon som vill fortsätta lära sig och utvecklas som mekaniker.

Lön och anställningsvillkor
Abnställningen kommer börja med 6 månaders provanställning och sedan bli tillsvidareabställning. Det finns stor möjlighet att kunden tar över anställningen.

Ansökan
VI kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker snarast.

Startdatum
Det viktigaste är att vi hittar rätt kandidat, har du uppsägningstid är det inga problem.

Uppdragslängd
Tillsvidaretjänst.

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga