Nu söker Palm & Partners tre nya maskinoperatörer/produktionsmedarbetare för arbete inom livsmedelsindustrin.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i renrum med produktion och paketering av olika typer av torra livsmedel, såsom kokos och nötter. I förlängningen kan du även komma att bli upplärd på den produktionslinje som tillverkar mandelmassa och marsipan. Då ingår arbetsuppgifter som uppvägning av råvaror, blandning och tappning i ditt dagliga arbete. Vidare arbetar du med att fylla på maskiner med material och råvaror, packa ner i lådor och utföra kvalitetskontroller.

Både dag- och kvällsskift tillämpas och det är ett krav att du kan arbeta båda skiften. Dock är det övervägande dagtidsarbete då kvällsarbete endast tillämpas under vissa perioder.
Dagskift: måndag-fredag 07.00-15.30
Kvällsskift: måndag-torsdag 15.30-02.00

Utbildning
HACCP eller motsvarande är ett krav.
Truckkort och truckerfarenhet är meriterande.

Erfarenhet
Du som söker har god fysik och tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller motsvarande där du har arbetat med produktion i renrumsmiljö. Du bör också ha god vana av dokumentation samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet av HACCP eller motsvarande är meriterande för tjänsten.

Personliga kvalifikationer
Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och en förmåga att hantera olika dokument är A och O. Arbetet kräver också att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, samt att du har en förmåga att se helheten. Du trivs med att jobba inom produktion och du tar dig an arbetsuppgifterna på ett engagerat och ansvarsfullt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omkring maj/juni 2019

Uppdragslängd
6 månader visstidsanställning med chans till förlängning

Kontakt
Maria Nedström

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga