Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker personal till vår kund som ligger i Kristianstad kommun. Här ska du 1 gång i veckan filea fisk. Det krävs att du är snabb i fingrarna och har erfarenheten av att behärska vassa knivar.

Utbildning
För att du ska vara timanställd hos oss MÅSTE du ha en annan huvdsaklig sysselsättning vilket innebär att du tex studerar, jobbar deltid på minst 50%.

Erfarenhet
Du behöver ha någon sorts av erfarenhet av fileat innan.

Personliga kvalifikationer
Vi ser gärna att du är nogrann och håller hög kvalite i det du gör. Du måste vara i bra fysisk form och stark i kroppen då arbetet innebär tunga lyft. Du har körkort och tillgång till bil då företaget ligger en bit utanför Kristianstad.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi har intervjuver löpande, så ser gärna att du söker till oss redan idag.

Startdatum
Januari

Uppdragslängd
Är en timanställning till att börja med. Men finns goda chanser till heltid.

Kontakt
Jenny Öster
Ida Strandkvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga