Palm & Partners fortsätter att växa kraftig och har nu glädjen att anställa ytterligare en driven och energifull Konsultchef till vårt kontor i Halmstad.


Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, i ett kompetent team som präglas av laganda, engagemang, expertis och där arbetsglädje genomsyrar en tempofylld och föränderlig vardag i en organisation med tydliga visioner och framtidstro! I rollen som konsultchef hos Palm & Partners erbjuds du en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher, utbildning inom försäljning, HR och ledarskap. Läs mer om oss på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsultchef hos Palm & Partners jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj, bemanning, rekrytering och ledning av personal samt HR-frågor eller HR –arbete i allmänhet. För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål där du konsultativt rådgör avseende personalförsörjning och relaterade personalfrågor. Du är en naturlig och orädd ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn. Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Du är kommunikativ till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet, energi och professionalism.

Utbildning
Vi ser gärna att du innehar relevant högskoleutbildning så som Personalvetare, Ekonomi/Marknad eller motsvarande.

Erfarenhet
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, kanske från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Eller så har du en bakgrund och flerårig erfarenhet av att arbeta med människor inom något serviceyrke, inom försäljning eller kanske i produktion? Vi tror att du som trivs som konsultchef hos oss är en entreprenörsdriven person som brinner för att skapa varaktiga relationer och anpassade lösningar för kunder och personal. Vidare är du en god kommunikatör, du skriver och talar flytande svenska och har mycket god kunskap i engelska, såväl i tal och skrift. B-körkort fordras. Erfarenhet i affärssystemet Intelliplan är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är en energifull och serviceinriktad person som har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar. Du ska tycka om att arbeta självständigt liksom att arbeta i team. Som person är du ansvarsfull, kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat i en ofta ostrukturerad vardag. Laganda och prestigelöshet är två av våra viktigaste ledord i det dagliga arbetet tillsammans med kollegor. Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är: expertis, engagemang och resultat.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
Låter det intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16/12. rekryteringen sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor kring tjänsten besvaras av Kontorschef Elin Dahlström på 0709-846536 alternativt elin.dahlstrom@palmpartners.se Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Elin Dahlström 0709846536

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga