Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Här kommer du till ett härligt och glatt arbetslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lossa container för hand och lägga kartongerna på pallar. Det är tungt och fysiskt arbete som kräver styrka.

Erfarenhet
Har du erfarenhet av tungt arbete är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
Du ska vara i bra fysisk form och vara stark i kroppen. Att du är flexibel och lätt för att hoppa in med kortvarsel är bra då det kan förekomma övertid. Du jobbar i team på 3 personer, så du ska ha lätt för att samarbeta och vara hjälpsam. Truckkort A och B är meriterande. Körkort och bil är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuvar löpande så ser gärna att du söker omgående.

Startdatum
Januari.

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Ida Strandkvist
Jenny Öster

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga