Erfaren konstruktionssvetsare sökes till företag söder om Helsingborg, vi ser gärna att du har erfarenhet från TIG och rostfritt material.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en svetsare till företag söder om Helsingborg. Svetsning med TIG-svets, rostfritt material, kan även förekomma andra formere av svets så som MIG/MAG. Arbetet kommer både innebära svetsning av mindre produkter och större produkter, det är därför viktigt att du är mångsidig och kan hantera olika typer av svetsning. Andra verkstadsuppgifter såsom gängning och borrning förekommer också.

Utbildning
Verkstadsutbildning eller motsvarande utbildning. Utbildning inom svets.

Erfarenhet
Du behöver ha minst några års erfarenhet av att svetsa konstruktioner då du behöver kunna leverera från dag ett. Ritningsläsning är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du gillar ordning och reda och ser alltid till att avluta arbetsuppgifter med högsta kvalité. Säkerhetstänk samt att trivas i team är en mycket viktig kvalifikation för att klara av arbetsuppgiften.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Kontakt
Johan Jedlid

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga