För vår samarbetspartner söker vi nu en Controller till ett längre uppdrag. Uppdraget, med start i december, är på heltid och löper fram till sommaren 2019. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som erfaren Controller ansvarar du för att samordna en grupp om 4 Controllers och vara teamleader för dessa. I dina arbetsuppgifter ingår också att vara delaktig i analys, rapportering och uppföljning samt övriga tillkommande arbetsuppgifter som du förväntas ta dig an löpande. I och med att bolaget står inför en omorganisation kommer dina arbetsuppgifter successivt övergå till att bygga upp, samordna och utveckla bolagets Shared Service Center.

Erfarenhet
För att lyckas i uppdraget som Controller ser vi att du har civilekonomutbildning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från medelstort eller större bolag. Har du erfarenhet av Shared Service Center är detta mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person ser vi att du är prestigelös, noggrann och strukturerad. Du har ett stort engagemang och intresse för att utveckla processer och rutiner samt att du har mycket goda ledaregenskaper och fått dessa beprövade från tidigare arbetsroll.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Vid frågor, kontakta Lisa Andersson eller Olivia Engberg med nedanstående kontaktuppgifter.

Kontakt
Lisa Andersson 0729828200
Olivia Engberg 0737381867

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga