Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom med kundreskontraansvar. Företaget är ett tillverkande bolag, med lokaler i södra delen av Göteborgs stad. Funkar samarbetet väl finns goda möjligheter till anställning efter 6 månader som konsult. I rollen som redovisningsekonom kommer du vara processägare för kundreskontran. Detta innebär bland annat uppföljning och rapportering av förfallna fakturor, påminnelsehantering gentemot kund, ansvar för kundmasterdatan, avstämning av kundfordringar, utskrift av fakturor, fakturamatchning osv. Du kommer också vara med och bidra till att arbetsprocesser och rutiner utvecklas och förbättras. Du kommer också ansvara för redovisningen i moderbolaget, vilket innebär ett litet antal transaktioner. För att göra ett bra jobb i denna roll som redovisningsekonom krävs minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Utbildning
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av producerande verksamhet samt är van användare av SAP och Excel. Vidare är du trygg i det engelska språket, både i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
För att trivas i denna roll och arbetsgrupp söker vi dig som är social, harmonisk och trygg i din roll som ekonom. Du bör också trivas att arbeta tillsammans med andra, då teamet totalt består av 5 personer.

Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan! Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson på 0729-828200 eller landersson@contaplus.se.

Kontakt
Lisa Andersson 0729828200

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga