Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Du ska gilla att arbeta i högt tempo,social och är nogrann.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att koppla kablar i ett elskåp efter schema.
Man ska kunda felsöka och komma med lösningsåtgärder.

Erfarenhet
Vi söker dig som trivs i produktionsmiljön och som söker nya utmaningar. Du har någon form av bakgrund och kompetens inom el. Det kan vara en inriktning under gymnasiet eller vidareutbildning. Är din utbildningsbakgrund en annan men du har yrkeserfarenhet inom el är det självklart också en intressant bakgrund för oss.

Personliga kvalifikationer
Dina egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.Lön och anställningsvillkor
Behovet hos vår kund är långvarigt. Trivs du och vår kund med varandra är ambitionen att anställningen övergår till kundföretaget efter en viss period som inhyrd medarbetare.

Ansökan
Känner du att detta passar in på dig så tveka inte ansöka.


Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Ida Strandkvist
Jenny Öster

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga