Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utvecklas inom kundservice och försäljning tillsammans med vår kund Telenor i Karlskrona! Telenor är en helhetsleverantör inom telefoni, bredband och TV. Är du nyfiken kan du läsa mer på www.telenor.se Via inkommande samtal och e-post har du kontakt med vår kunds största företagskunder och ger förstklassig service. Du arbetar i kontorslandskap med härliga kollegor runt omkring dig, arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Då försäljning ingår i arbetsuppgifterna är även detta något du behöver känna dig bekväm med.

Utbildning
Gymnasiekompetens För att du ska få rätt förutsättningar inleds uppdraget med utbildning i Telenors företagsportfölj, växellösningar, tjänster, kundvård, rutiner och system, Utbildningen hålls av dina blivande rutinerade kollegor.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet inom servicerelaterade yrken är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det här är en tjänst för dig som har ett genuint intresser för service, har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du är en driven person som tar jobbet seriöst. Du har goda datorkunskaper Du är flexibel och har ett brinnande intresse för service Du drivs av att skapa goda resultat Du gillar sälj och är orädd när det kommer till att prata i telefon.

Lön och anställningsvillkor
Fast månadslön enligt kollektivavtal, möjlighet till säljprovision.

Ansökan
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Antonsson på 0734-412002 eller annika.antonsson@palmpartners.se

Startdatum
Januari 2019

Uppdragslängd
Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.

Kontakt
Annika Antonsson 0734-412002

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga