Vi söker dig som studerar, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, som vill arbeta extra, morgon och/eller kvällstid, på vår kunds logistikcenter vid Örebro flygplats.


Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team som arbetar med pakethantering, paketering och sortering av paket. Arbetet ställer stora krav på noggranhet och produktivitet. Arbetet är förlagt på två olika skift. Morgonpassets tider är förlagda till måndagar 06.00-09.30 övriga dagar 06.30-09.30. Kvällspassets tider är 17.15-21.15. Vi söker därav personal som kan jobba antingen morgonpass eller kvällspass samt alternera mellan dessa pass.

Utbildning
- God förståelse för svenska i tal och skrift är ett krav - Viktigt att kunna förstå Engelska i tal och skrift.

Erfarenhet
- Annan huvudsaklig sysselsättning, i form av studier eller annat arbete är ett krav. - B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. - Tidigare erfarenhet av terminalarbete är meriterande, men inget krav. - Truckkort är meriterande, men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Största vikt kommer läggas vid din personlighet. Vi söker kandidater som är positiva, framåt och som gillar att arbeta i team. Arbetet kräver ett högt tempo vilket innebär att du skall vara stresstålig och klara av ett fysiskt arbete.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal. OBS! Krav på att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete! Ansökningar som inte anger huvudsaklig sysselsättningen behandlas inte.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon!

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Philip Åkesson 0708468851

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga