ASSA ABLOY söker nu en administratör för ett uppdrag på minst 6 månader med chans till förlängning. För rätt person finns det goda möjligheter till fortsatta utmaningar inom bolaget.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer jobba med processerna kring fakturering och felhantering i olika datasystem men till stor del med administration. Du kommer även ha en hel del kontakt med kunder och tekniker. Vidare kommer du arbeta med : - Påminnelsehantering och Kundreskontra - Leverantörsfakturor - Uppdatering av affärssystem - Övrig administration Du kommer ingå i ett mindre team som sitter i ett öppet landskap.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet av administration och då gärna i en liknande roll inom Backoffice. Har du exempelvis arbetat i SAP tidigare ses det som ett stort plus. Det är viktigt med rätt inställning och viljan att lära och att utvecklas, vi letar vi efter rätt personlighet som är beredd på att ge allt för att lyckas.

Personliga kvalifikationer
- Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller liknande - Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift - Erfarenhet av Excel - Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Tjänsten kommer tillsättas inom 1-2 veckor så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Snarast möjligt

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning

Kontakt
Johan Jedlid

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga