Nu söker Palm & Partners truckförare på heltid med erfarenhet av framförallt skjutstativstruck och motviktstruck.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi lagermedarbetare med truckkort och med erfarenhet av orderplock med bred erfarenhet av truckkörning. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av både pick-by-voice, scanners och manuella plocklistor. Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Körkort och tillgång till bil är en stor fördel. Truckkort och körvana är ett krav.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av orderplock med truck.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning

Kontakt
Martin Andersson
Erika Douhan Madsen

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga