Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi maskinoperatörer för tillverkning av ingredienser och dekorprodukter till glass, choklad i bagariindustrin. Arbetet kräver noggrannhet samt förståelse för att det är livsmedel du tillverkar. Vi vill helst att du har arbetat i en produktion, då helst livsmedel, tidigare. arbetet är tvåskift måndag till fredag. Det förekommer starka dofter samt hantering av ethanol i produktionen och det är viktigt att du är bekväm med detta. Med tanke på att du kommer vara med att mäta upp efter recept kommer det innebära uträkningar som kräver ett stort kvalitetstänk.Vår kund arbetar med ständigt förbättringsarbete och därför söker vi engagerade och motiverade medarbetare som vill utvecklas med företaget.

Förr rätt person finns det bra möjligheter på sikt inom vår kund och Palm & Partners.

frågor besvaras av Martin Andersson 0739600338

Utbildning
Helst vill vi att du har erfarenhet från livsmedelsproduktion eller relevant utbildning inom livsmedelsproduktion. Du behöver behärska svenska i tal och skrift för att kunna göra korrekt dokumentation. Om du även har en teknisk erfarenhet från maskinproduktion är det ett stort plus.

Erfarenhet
Gärna från produktion av livsmedel.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kan delvis vara tungt och kräva god fysik. Det förekommer starka dofter, användning av ethanol samt mjölkprodukter.

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal.

Ansökan
Snarast

Startdatum
Snarast

Uppdragslängd
6 månaders provanställning därefter tillsvidaretjänst.

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga