Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi glada och positiva maskinoperatörer till ett av våra stora kundföretag i Halmstad. Som maskinoperatör ansvarar du för övervakning och skötsel av maskiner och maskinlinjer. I arbetsuppgifterna kan även lättare montering och truckkörning förekomma.

Utbildning
Det är en fördel om du har någon form av industriteknisk utbildning samt innehar truckkort och/eller traverskort.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som maskinoperatör/processoperatör/montör.

Personliga kvalifikationer
Som är person är du driven, positiv och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda. Vi lägger stor vikt i att din personlighet skall stämma överens med företagets kultur och värderingar. Du är därför med fördel en glad och posstiv person som sätter teamet främst.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Visstidsanställniing 6 månader med god chans till tillsvidareanställning 2-skift alternativt 3-skift

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Omgående, el. enl ö.k.

Kontakt
Elin Dahlström 0709846536

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga