Attendo är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och har funnits sedan 1985. Sedan starten har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns de på ett 70-tal orter i Sverige och de har även verksamhet i Finland, Norge och Danmark. I Sverige är Attendo verksamma inom såväl äldreomsorg som för personer med funktionsnedsättningar (LSS) och inom individ- och familjeomsorg (IOF). För mer information om Attendo som företag, vänligen besök www.attendo.se.

Arbetsbeskrivning
Till Attendo söker vi nu dig som vill arbeta som Lönespecialist. Du blir en del av ett stort löneteam bestående av totalt 15 personer, med luftiga lokaler i naturnära och lättåtkomliga Krokslätt. Som Lönespecialist ansvarar du tillsammans med dina kollegor för ett stort antal löner. Arbetet innebär lönekörning, att supportera verksamheten i frågor kring lön, överföring av avtal, anställningsförändringar, frånvarorapportering, hantering av utlägg, intyg samt andra lönerelaterade arbetsuppgifter. Lönegruppen arbetar aktivt för att utveckla och förbättra arbetsprocessen, där du förväntas ha en bidragande roll. I tjänsten som Lönespecialist kan det även komma att ingå periodkörningar.

Erfarenhet
Vi söker dig som har läst till löneadministratör eller har annan relevant utbildningsbakgrund med fördjupning mot lönehantering. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet samt en mycket god förmåga att tolka lagar och regler inom lön. Vi ser även att du har kunskap om och tidigare erfarenhet av periodkörningar. Du är van att arbeta med stora volymer och orädd inför att ta eget ansvar. Du har god datorkunskap och vana av att arbeta med Excel. Erfarenhet av HRplus är meriterande, men inget krav.

Personliga kvalifikationer
För att trivas hos Attendo är du nyfiken och serviceinriktad och räds inte inför de kontaktytor rollen som Lönespecialist innebär. Du föredrar ett högt arbetstempo och uppskattar dynamiken en stor arbetsgrupp för med sig. Vidare är ditt arbete noggrant och strukturerat genomfört.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Olivia Engberg 0737381867
Lisa Andersson 0729828200

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga