Nu söker Palm & Partners erfarna lagerarbetare/truckförare på heltid för uppdrag i Malmö. Vi ser gärna att du som söker kan tala och förstå både svenska och arabiska.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi två truckförare för uppdrag på ett växande och familjärt företag i Malmö. Du kommer i det dagliga arbetet köra truck, plocka ordrar med hjälp av skanner samt fylla på lagerhyllorna med varor och du kommer eventuellt bli upplärd även på godsmottagningen. Tiderna är främst dagtid (08.00-17.00) men andra tider kan förekomma.

Utbildning
Truckutbildning är ett krav Körkort och tillgång till bil är meriterande

Erfarenhet
Du som söker har bred lagererfarenhet sedan tidigare och har jobbat med både orderpock, truckkörning och godsmottagning. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av att köra just skjutstativstruck och höglyftande åkstaplare.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel, har hög arbetsmoral och kan jobba i ett högt tempo. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och inte ha några problem med tunga lyft. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är även en merit om du kan tala och förstå både arabiska och svenska.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning

Kontakt
Maria Nedström

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga