Nu söker vi en operatör till kantbocksavdelningen hos kund i Svedala


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som operatör på kantbocksavdelningen så arbetar du både med manuella, semiautomatiska och automatiska processer. Företaget ser helst att du är familjär med Trumpfs maskiner och att du kan själv programmera de arbeten som skall utföras. Det är dock inget krav. Utöver kantbockning kan arbetet vid behov även innefatta andra arbetsuppgifter som finns inom andra produktionsavdelningar på företaget.

Utbildning
Verkstadsmekanisk eller annan relevant utbildning.

Erfarenhet
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Personliga kvalifikationer
Det är viktigt med rätt inställning och hög arbetsmoral. Du ska ha lätt för att lära och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan redan nu - rekryteringen sker löpande.

Startdatum
Efter överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga