Palm & Partners söker dig som omgående kan börja arbeta som nybilsmontör hos en av våra kunder i centrala Malmö.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vår kund arbetar med att ta emot nyproducerade bilar som anländer till Sverige och förbereda dem för den svenska marknaden.Som nybilsmontör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att i verkstad montera extrautrustning i nya privat- och företagsbilar efter slutkunds önskemål. Detta innebär dels lättare installationer som tex stänkskydd, hjulbyte och montering av dragkrok, men även svårare installationer så som montering av motorvärmare, larm, kabeldragning för extra batteri, sätesvärmare, extra belysning etc.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, 07.00-15.45 måndag-torsdag samt fredag 07.00-14.55. Vår kund finns centralt i Malmö.

Utbildning
Fordon/teknisk utbildning är önskvärt.
B-körkort är ett krav.

Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering.
Goda kunskaper inom el och ritningsläsning är meriterande.


Personliga kvalifikationer
För att vara lyckad i tjänsten skall du ha god fysik, vara flexibel och ansvarsfull. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har känsla för kvalité och tycker om att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten!

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal

Ansökan
Du söker tjänsten på vår hemsida genom att bifoga ditt CV och personliga brev via länken nedan. Tillsättning sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare


Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Jila Shademanpour

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga